flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Карантин!

16 березня 2020, 15:47

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України  від 11 березня 2020 року за № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» (https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-zapobigannya-poshim110320rennyu-na-teritoriyi-ukrayini-koronavirusu-covid-19) з 12 березня по 03 квітня 2020 року в України введено карантин через спалах у світі епідемії коронавірусу COVID-19.

В зв’язку із цим, Ленінський районний суд м. Миколаєва звертається до громадян, які є учасниками судових процесів, з проханням утриматися від участі у судових засіданнях, скориставшись правом на письмовий розгляд справи.

А також, громадян, які мають ознаки будь-якого вірусного захворювання, утриматись від відвідування суду. У разі, якщо відвідини суду є нагальною потребою і Ви маєте ознаки вірусного захворювання, просимо Вас в приміщення суду заходити лише у засобах індивідуального захисту (захисних масках).

Звертаємо Вашу увагу, що ознайомлення учасників процесу з матеріалами судової справи, можливо, якщо Ви є користувачем системи «Електронний суд» у особистому кабінеті. Також, шляхом надсилання сканкопій матеріалів судової справи на електронну адресу, зазначену у відповідній заяві.

Наполегливо рекомендуємо скористатись  правом подачі позовних заяв, заяв у справах та іншої кореспонденції, через електронну пошту: inbox@ln.mk.court.gov.ua або "Електронний суд", поштою, факсом або через дистанційні засоби зв’язку.

Наголошуємо на тому, що під час дії карантину, через неявку позивачів (заявників) у судове засідання, навіть без повідомлення про причини неявки, жоден позов (заява) не будуть залишені без розгляду.

Просимо громадян з розумінням ставитись до такого рішення, оскільки воно має на меті убезпечити населення України від розповсюдження гострої респіраторної хвороби та масового поширення вірусної інфекції.

Будьте відповідальні, дбайте про своє здоров’я та здоров’я інших громадян!  

Наказ № 4 від 16.03.2020