flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У судді відбулися навчання для працівників апарату суду

14 січня 2020, 10:30

13 січня 2020 року у Ленінському районному суді м. Миколаєва відбулися навчання для працівників апарату суду, які проводили керівник апарату суду – Поліщук Ірина Олексіївна та начальник відділу організаційної роботи канцелярії суду – Бреженюк Ніна Сергіївна.

Як вже відомо, з 01.01.2020 набрали чинності зміни до Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України. Державною судовою адміністрацією України, було оприлюднено наказ від 24 грудня 2019 року №1196 «Про внесення змін до Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України» з додатком відповідно до якого затверджуються зміни до Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України, затвердженої наказом ДСА України від 20.08.2019 № 814, які набирають чинності з 1 січня 2020 року.

Інструкція з діловодства в місцевих та апеляційних судах України,  затверджена вказаним Наказом ДСА України, встановлює правила ведення діловодства у вищезазначених судах і регламентує порядок роботи з документами від моменту їх створення до знищення в установленому порядку або передачі до державної архівної установи.

Саме набрання чинності змін до Інструкції, стало приводом для проведення навчань організованих керівником апарату суду з працівниками апарату суду, які попередньо ознайомившись з положеннями документу, мали змогу разом із керівництвом суду, обговорити всі важливі новели Інструкції та разом обсудити всі положення документу.