flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Вячеслав Кокорєв взяв участь у заході присвяченому "Всеукраїнському дню безоплатної правової допомоги"

11 грудня 2019, 10:52

10 грудня 2019 року на Миколаївщині проходив Всеукраїнський день безоплатної правової допомоги, приурочений до Дня прав людини.

Саме в цей день Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році було прийнято Загальну декларацію прав людини.  

В цей день в Регіональному центрі з надання БВПД у Миколаївській області за чашкою кави зустрілися громадські активістами, представниками суду, серед яких суддя Ленінського районного суду м. Миколаєва - Вячеслав Кокорєв, представники юридичних клінік, параюристи, адвокати та клієнти системи БПД. Учасниками заходу обговорювалися спільні досягнення та плани на майбутнє.

2

Заступник директора Регіонального центру Євген Мороховець, привітавши гостей, розповів присутнім про головні здобутки та досягнення системи безоплатної правової допомоги, пріоритетні напрями діяльності та аспекти взаємодії з партнерами у наступному році.

"Гідність та права людини– головний пріоритет системи безоплатної правової допомоги, який, у поєднанні з принципами відкритості, прозорості, взаємної довіри та командної роботи - запорука успішності розвитку правової держави», - наголосив Євген Мороховець.

3

Учасники заходу поділились досвідом співпраці із центрами надання БВПД, а клієнти розповіли свої життєві історії боротьби за справедливість. 

4