flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Під цілодобовим домашнім арештом перебуватиме підозрюваний у нанесенні смертельних поранень потерпілому

12 грудня 2019, 14:22

12 грудня 2019 року Ленінський районний суд м. Миколаєва обрав запобіжний захід відносно чоловіка, якого підозрюють в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого (частина друга статті 121 Кримінального кодексу України).

За версією слідства 05.12.2019 приблизно о 04:00 год. підозрюваний, перебуваючи між будинками №70 та №72 по пр.Миру у м. Миколаєві, на ґрунті особисто-неприязних стосунків, які виникли після сварки з потерпілим, наніс останньому один удар предметом, схожим на ніж в область лівої сідниці та два удари в область правого стегна, спричинивши останньому тілесні ушкодження, що потягло за собою смерть потерпілого.

У своєму клопотанні слідчий просив суд про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до підозрюваного.

Прокурор підтримала клопотання слідчого.

Підозрюваний та його захисник просили обрати запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Розглянувши клопотання слідчого, суд обрав відносно підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту заборонивши йому залишати житло цілодобово, та покласти на нього обов’язки прибувати за кожною вимогою до слідчого СВ Інгульського ВП ГУНП в Миколаївській області та до Інгульського відділу Миколаївської місцевої прокуратури №2 Миколаївської області.

 

Зазначимо, що ухвала слідчого судді не набрала законної сили.