flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулося підготовче судове засідання у справі відносно обвинуваченого у розстрілі подружжя біля будівлі Ленінського районного суду м. Миколаєва

25 жовтня 2019, 16:20

Відбулося підготовче судове засідання у кримінальному провадженні відносно обвинуваченого у розстрілі подружжя біля будівлі Ленінського районного суду м. Миколаєва.

Змінився склад суду, через те, що суддя учасник колегії - Губницький Д. Г. заявив самовідвід.

Автоматизованою системою документообігу суду було визначено новий склад суду: головуючий суддя – Кирильчук Олег Ігорович, судді: Коваленко І. В., Рум’янцева Н. О.

Усі учасники судового провадження не заперечували проти призначення кримінального провадження до судового розгляду.

У судовому засіданні потерпіла та її представник заявляли клопотання про повернення обвинувального акту. Обвинувачений та його захисник заявляли клопотання про зміну запобіжного заходу на цілодобовий домашній арешт, та, крім того, про розгляд справи у закритому судовому засіданні.

У всіх цих клопотаннях судом було відмовлено.

Крім того, прокурором було заявлено клопотання про продовження строку тримання під вартою обвинуваченого.

За результатами підготовчого судового засідання, суд постановив ухвалу про призначення судового розгляду кримінального провадження на 11 грудня 2019 року о 13 год. 30 хв. у відкритому судовому засіданні в залі судових засідань Ленінського районного суду м. Миколаєва, за участю прокурора, потерпілої та її представника, обвинуваченого та його захисника.

Крім того, обвинуваченому продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк шістдесят днів до 23 грудня 2019 року включно.