flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Взято під варту чоловіка, якого підозрюють у незаконному збуті наркотиків та психотропних речовин

25 травня 2019, 08:59

24 травня 2019 року Ленінський районний суд м. Миколаєва обрав запобіжний захід відносно чоловіка, якого підозрюють у незаконному збуті наркотичних засобів (ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України).

За версією слідства, підозрюваний бажаючи незаконно збагатитися за рахунок незаконного збуту особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах, зареєструвався на одному з інтернет-сайтів, де в своєму профілі розмістив прейскурант з цінами на придбання наркотичних засобів та психотропних речовин, та залучивши до своєї злочинної діяльності невстановлених осіб, для розповсюдження наркотичних засобів, шляхом рекламування зареєстрованих акаунтів в додатку «Телеграм» та винайнявши для незаконного зберігання, та фасування одну з квартир по вул. В. Чорновола (колишня – Гмирьова) в м. Миколаєві з лютого 2018 року здійснював розповсюдження наркотичних засобів на території м. Миколаєва.

 

Розглянувши клопотання, суд обрав відносно підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів. Визначено розмір застави 3 000 000 грн.

Зазначимо, що ухвала слідчого судді не набрала законної сили.