flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом оштрафовано військовослужбовця, що перебував на території військової частини у нетверезому стані

25 лютого 2019, 10:49

Ленінський районний суд м. Миколаєва розглянув справу про адміністративне правопорушення за ст. 172-20 ч. 1 КУпАП (тобто виконання військовослужбовцями обов’язків військової служби в нетверезому стані) відносно громадянина Г., 1973 року народження, військовослужбовця. 

З постанови вбачається, що старший технік авіаційного обладнання інженерно-авіаційної служби авіаційної ескадрильї однієї з військових частин м. Миколаєва, військовослужбовець військової частини, 22.12.2018 виконував обов’язки військової служби на території військової частини, у нетверезому стані в умовах особливого періоду.

Правопорушник в судове засідання не з'явився, про день, час та місце розгляду справи повідомлений вчасно та належним чином, про причини неявки суд не повідомив, письмового клопотання про відкладення розгляду справи від нього не надходило.

За результатами розгляду постанови суд притягнув правопорушника до адміністративної відповідальності та наклав на нього адміністративне стягнення - у вигляді штрафу в сумі 3 655 грн.

 

Зазначимо, що постанова суду не набрала законної сили.