flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чоловіків, що влаштували розбірки з застосування зброї біля міжміського автовокзалу, взято під варту

18 лютого 2019, 08:52

16 лютого 2019 року, Ленінський районний суд м. Миколаєва обрав запобіжний захід відносно двох раніше судимих чоловіків, яких підозрюють у хуліганстві з застосуванням зброї (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України).

За версією слідства, в середині лютого 2019 року, через сварку, між підозрюваними та потерпілим склалися неприязні відношення, в зв’язку з чим вони домовилися зустрітися для з’ясування стосунків.

14 лютого 2019 року близько 16:30 підозрювані з іншими невстановленими особами на автомобілі марки BMW X5 приїхали до міжміського автовокзалу м. Миколаєва, де неподалік першої платформи відправлення автобусів на них чекав потерпілий.

По приїзду, один з підозрюваних вийшовши з машини та використовуючи свою фізичну перевагу, безпричинно наніс удар кулаком в обличчя потерпілого, від чого останній втратив рівновагу та впав на землю. Далі підозрювані продовжуючи свій злочинний умисел, нанесли потерпілому велику кількість ударів руками та ногами по обличчю та в область тулубу, використовуючи металеву трубку та предмет зовні схожий на пістолет.

 

Розглянувши клопотання, суд обрав відносно підозрюваних запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів. Розмір застави складає 55 590,00 грн. та 37 060,00 грн.

Зазначимо, що ухвала слідчого судді не набрала законної сили.