flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Не використала шанс на виправлення: до суду надійшов обвинувальний акт щодо жінки, яку обвинувачують у грабежі, вчиненому повторно

22 січня 2019, 10:34

Сьогодні, 22 січня 2019 року до Ленінського районного суду м. Миколаєва надійшов обвинувальний акт відносно раніше судимої, 27-річної жінки, яку обвинувачують у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України (відкритому викраденні чужого майна (грабежі), вчиненому повторно, поєднаному із насильством, яке не є небезпечним для життя та здоров’я потерпілого).

Так, жінка, що тільки-но 20 вересня 2018 року була засуджена вироком Заводського районного суду м. Миколаєва за корисливий злочин і отримала покарання у вигляді штрафу у розмірі 850 грн., незважаючи на вирок суд, свій шанс на виправлення не використала і знову обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення.

За версією слідства, 28 грудня 2018 року близько 23 год., обвинувачена знаходилась біля будинку 2-А по вул. Авангардній у м. Миколаєві, де застосувавши до іншої жінки насильство, а саме поваливши її на землю, зірвала з її вух золоті сережки, спричинивши потерпілій легкі тілесні ушкодження та матеріальні збитки на суму 1 901 грн. Після скоєного, обвинувачена з місця вчинення кримінального правопорушення зникла та розпорядилася викраденим на власний розсуд.

Автоматизованою системою документообігу суду визначено головуючого суддю – Крутія Юрія Петровича.