flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ухвалено вирок двом грабіжникам, - кожен отримав по 4 роки позбавлення волі

14 листопада 2018, 13:14

 

Ленінський районний суд м. Миколаєва ухвалив вирок двом чоловікам, які разом скоїли грабіж ( ч. 2 ст. 186 КК України), а одним з них ще й крадіжку з проникненням у житло (ч. 3 ст. 185 КК України).

Судом було встановлено, що на початку червня 2018 року близько 23 год., обвинувачені знаходячись неподалік зупинки міського транспорту «вул. Луначарського», яка розташована по пр. Центральному в м. Миколаєві, відкрито, із застосуванням насильства, що не є небезпечним для життя та здоров’я, заволоділи майном жінки на загальну суму 1 950 грн.

Крім того, один з обвинувачених, на початку березня 2018 року, проник через балкон своєї квартири на балкон квартири в будинку по пр. Миру в м. Миколаєві, звідки таємно викрав майно потерпілої вартістю 700,00 грн.

В судовому засіданні чоловіки повністю визнали свою вину та щиросердно розкаялися.

Розглянувши справу, суд визнав обвинувачених винними у скоєнні кримінальних правопорушень і призначив обом чоловікам покарання у вигляді позбавлення волі на строк 4 роки, кожному.

Зазначимо, що вирок суду ще не набрав законної сили.

З інформацією щодо тексту вироку можно ознайомитися за веб-адресою Єдиного державного реєстру судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua (справа № 489/4179/18).

 

 

прес-секретар суду