flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чоловіка, що мав не зняту та не погашену судімість знову засуджено за вчинення корисливого злочину (грабіжу)

28 лютого 2018, 09:47

Суддею Ленінського районного суду м. Миколаєва – Крутієм Юрієм Петровичем, закінчено розгляд кримінального провадження та ухвалено вирок громадянину Н., 1985 року народження, уродженцю та мешканцю м. Миколаєва, неодноразово судимому якого обвинувачували у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України.

Так, згідно з вироком суду, Н., маючи не зняту та не погашену в законному порядку судимість на шлях виправлення не став, та продовжуючи  свою злочинну діяльність знову вчинив корисливий злочин. 03.11.2017, приблизно о 06:25 год., перебуваючи в квартирі по пр. Миру, 7 в м. Миколаєві, де у той  час знаходилась його колишня дружина Н. разом зі своїм співмешканцем Ф., маючи умисел направлений на відрите викрадення чужого майна, діючи повторно, з корисливого мотиву, відкрито, шляхом ривку, із застосуванням фізичного насилля, яке виразилось у нанесенні декількох ударів кулаком в область грудної клітини, рук та ніг потерпілого, заволодів його мобільним телефоном "NOUS NS 5004", вартістю 6000 грн., після чого з місця вчинення злочину зник, розпорядившись майном на власний розсуд.

 

Обвинувачений свою вину у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст.186 КК України визнав у повному обсязі та пояснив, що вчинив злочин за обставин, вказаних у обвинувальному акті. Він вихопив телефон у потерпілого, при цьому наніс йому удари. З  вартістю телефону згоден. У скоєному кається.

 

Суд визнав винним Н. у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.186 КК України та призначив йому покарання у вигляді 4 років позбавлення волі, рахуючи строк покарання з 08.11.2017.

 

Вирок суду відправлено до Єдиного Державного Реєстру Судових Рішень.

Зазначимо, що вирок суду ще не набрав законної сили.

 

 

прес-секретар суду