flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду

06 лютого 2018, 13:56

ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД  М. МИКОЛАЄВА

____________________________________________________________

54028, м. Миколаїв, вул. Космонавтів, 81/16

                          тел. (0512)53-30-12, факс (0512)53-30-13; E-mail:inbox@In.mk.court.gov.ua                                                                                                      

Офіційний веб-портал судової влади України - https://court.gov.ua/sud1416/

  06.02.2018 

Оголошення про виклик в суд

 

Ленінський районний суд м. Миколаєва, викликає в якості відповідачів  Харитонов Андрій Володимирович, Харитонова Світлана Сергіївна на   27.02.2018 р. о 12:30 год. у підготовче судове засідання у цивільній справі № 489/376/18 (провадження № 2/489/1070/18) за позовом Деркач Інна Володимирівна  до Харитонов Андрій Володимирович, Харитонова Світлана Сергіївна про  визнання особи такою, що втартила право корситування житловим приміщенням.

Розгляд справи відбудеться за адресою: м. Миколаїв, вул. Космонавтів, 81 (будівля «Космос Плаза»), 4 - поверх, зала № 11.

При собі мати документ, що посвідчує особу, ідентифікаційний номер (код). 

Особа, яка не з'явилась в судове засідання, збов'язана повідомити суд про причини неявки.  У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасник судового процесу не з’явилвся в судове засідання без поважних причин.

 Роз'яснити учасникам справи наступні права та обов'язки.

Відповідач має право протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі надіслати:1) суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), що підтверджують заперечення проти позову;2) позивачу - копію відзиву та доданих до нього документів.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи. 

Відповідач має право пред'явити зустрічний позов протягом п'ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали.

Треті особи, які заявляють самостійні вимоги щодо предмета спору, користуються усіма правами і несуть усі обов'язки позивача.

Треті особи, які не заявляють самостійні вимоги щодо предмету спору, користуються правами і несуть обов'язки передбачені ст. 43 ЦПК України та мають право подати письмові пояснення щодо позову або відзиву. Учасники справи мають право надати відповідь на такі пояснення до закінчення підготовчого провадження.

Попередити учасників справи про недопустимість зловживання процесуальними правами та невиконання процесуальних обов'язків, внаслідок яких до учасника можуть бути застосовані заходи процесуального примусу, передбачені Главою 9 Розділу І Цивільного процесуального кодексу України (ст. ст . 143-148).

Наслідки неявки в судове засідання:

У разі повторної неявки в судове засідання відповідача, повідомленого належним чином, суд вирішує справу на підставі наявних у ній даних чи доказів (постановляє заочне рішення).

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://court.gov.ua/sud1416/.

 

Суддя Ленінського районного

суду м. Миколаєва                                                                                                      Н.С. Тихонова