flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ленінський районний суд м. Миколаєва запрошує для працевлаштування

15 вересня 2022, 10:43

Законом України № 2259- IX  від 12 травня 2022 року «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану в Україні» внесено зміни до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» та передбачено спрощену процедуру вступу на посади державної служби у період дії воєнного стану.

 

 

 

Ленінський районний суд м. Миколаєва  запрошує для працевлаштування громадян України за спрощеною процедурою вступу на посади державної служби у період дії воєнного стану за наявності юридичної освіти:

  • секретар судового засідання (категорія «В») - 1 посада (постійна), 1 посада (тимчасова) оклад 5250 грн.,  + премії + надбавки;
  • судовий розпорядний (категорія «В») посада (постійна), 1 посада (тимчасова) оклад 5200 грн.,  + премії + надбавки;
  •  

Умови оплати праці – посадовий оклад, надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця, надбавки та доплати передбачені Законом України «Про державну службу».

Особи призначаються на посади без конкурсного відбору, на підставі:

  • поданої заяви;
  • заповненої особової картки встановленого зразка;
  • документів, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад.

Резюме надсилайте на електронну пошту суду: inbox@ln.mk.court.gov.ua

Додаткова інформація з 8:00 до 17:00 за телефоном  (095193-32-02 Ірина Олексіївна.