flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судових процесів та відвідувачів суду

21 вересня 2021, 10:00

Ленінський районний суд м. Миколаєва, в черговий раз, звертається до громадян, які є учасниками судових процесів, з проханням, за можливості, утримуватися від участі у судових засіданнях, скориставшись правом на письмовий розгляд справи аби убезпечити населення України від розповсюдження гострої респіраторної хвороби та масового поширення вірусної інфекції.

Також, звертаємося до громадян, які мають ознаки будь-якого вірусного захворювання, утриматись від відвідування суду. У разі, якщо відвідини суду є нагальною потребою і Ви маєте ознаки вірусного захворювання, просимо Вас в приміщення суду заходити лише у засобах індивідуального захисту (захисних масках).

Нагадуємо, що ознайомлення учасників процесу з матеріалами судової справи, можливо, якщо Ви є користувачем системи «Електронний суд» у особистому кабінеті. Також, шляхом надсилання сканкопій матеріалів судової справи на електронну адресу, зазначену у відповідній заяві.

Будь ласка! скористатись  правом подачі позовних заяв, заяв у справах та іншої кореспонденції, через електронну пошту: inbox@ln.mk.court.gov.ua або "Електронний суд", поштою, факсом або через дистанційні засоби зв’язку.

Будьте відповідальні, дбайте про своє здоров’я та здоров’я інших громадян!