flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вбивство чоловіка у сторожці на Новозаводській у Миколаєві, - до суду надійшов обвинувальний акт

06 вересня 2021, 11:10

Сьогодні, 06 вересня 2021 року, до Ленінського районного суду м. Миколаєва надійшов обвинувальний акт відносно чоловіка 1961 року народження, який раніше вчинив умисне вбивство, якого обвинувачують у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого  п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчиняла умисне вбивство).

За версією слідства, 18 червня 2021 року близко 16 год., обвинувачений перебуваючи у приміщенні служби охорони (сторожці) на території одного з комунальних підприємств по вул. Новозаводській в м. Миколаєві, після виникнення конфлікту, наніс один удар предметом, схожим на ніж, в область грудної клітини потерпілого Д., 1965 року народження, чим спричинив останньому колото-різані рани черевної порожнини, в наслідок чого, потерпілий від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці вчинення кримінального правопорушення.

Зазначимо, що санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі. 

 

Справа буде розглядатися колегією суддів. Автоматизованою системою документообігу суду визначено склад суду:  головуючий суддяКокорєв Вячеслав Валентинович, судді: Рум’янцева Н. О. та Губницький Д. Г.