flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Ленінському районному суді м. Миколаєва відбувся "День відкритих дверей"

12 лютого 2018, 09:19

09 лютого 2018 року в Ленінському районному суді м. Миколаєва, з метою формування правової свідомості у студентів, покращення обізнаності щодо діяльності нашого суду, роботи суддів, професійного орієнтування, відбувся  «День відкритих дверей».

До суду завітали студенти 2-3 курсу Коледжу Миколаївського Національного університету імені В. О. Сухомлинського разом із свої викладачем Половко Оленою Олегівною.

У залі судових засідань Ленінського районного суду м. Миколаєва судді: Кирильчук Олег Ігорович, Кокорєв Вячеслав Валентинович та суддя-спікер нашого суду Губницький Дмитро Григорович розказали майбутнім юристам про специфіку роботи суду та про професію судді.

Судді розповіли студентам скільки саме треба навчатися, який рівень освіти необхідний та які кваліфікаційні іспити складаються для отримання посади судді, які вимоги до кандидатів тощо.

Цікаво було студентам, та й викладачу, як здійснюється правосуддя у судах, цікавила й судова реформа та її зміст. Крім цього, судді розповили нашим гостям  про основні засади та завданнях судочинства в суді, про дотриманні прав громадян на справедливий і чесний судовий розгляд будь-якої справи.

Найактивніша студентка навіть отримала від нашого судді - Кококрєва Вячеслава Валентиновича, подарунок за свої цікаві запитання.

«День відкритих дверей» вийшов корисним та цікавим, як для студентів та їх викладача, так і для наших суддів.

 

прес-секретар суду