flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Ярошенка Олега Андрійовича

15 серпня 2023, 09:13

Ленінський районний суд м. Миколаєва, викликає в якості  особи, стосовно якої розглядається  клопотання відносно  Ярошенка Олега Андрійовича   у   судове засідання, яке відбудеться   21.08.2023 р. о 09:30 у кримінальній  справі № 489/2598/19 (провадження № 1-в/489/100/23) клопотання  про заміну несплаченої суми штрафу на громадські роботи.

Розгляд справи відбудеться за адресою: м. Миколаїв, вул. Космонавтів, 81 (будівля «Космос Плаза»), 3 - поверх, зала № 6.

Головуючий по справі - суддя Гриненко М.В.

При собі мати документ, що посвідчує особу, ідентифікаційний номер (код). 

Особа, яка не з'явилась в судове засідання, збов'язана повідомити суд про причини неявки.  У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасник судового процесу не з’явилвся в судове засідання без поважних причин.

Наслідки неявки в судове засідання:

У разі повторної неявки в судове засідання учасників процесу , повідомлених належним чином, суд вирішує справу на підставі наявних у ній даних чи доказів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://court.gov.ua/sud1416/.

 

 

 

Секретар судових засідань                                                                      Вікторія ПЛАКСІНА