flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співчуття у зв'язку зі смертю архіваріуса суду - Зубченко Лідії Семенівни

19 січня 2021, 09:05

18 січня 2021 року, не змігши подолати хворобу, на 68 році життя, пішла із життя архіваріус Ленінського районного суду м. Миколаєва – Зубченко Лідія Семенівна.

Лідія Семенівна понад 24 роки пропрацювала у Ленінському районному суді м. Миколаєва.

У липні 1996 року працевлаштувалась на посаду секретаря Ленінського районного суду м. Миколаєва, також обіймала посаду секретаря судового засідання цього ж суду. 09 вересня 2008 року була звільнена із займаної посади у зв’язку з досягненням граничного віку проходження державної служби.

У зв’язку з відповідальним ставленням до виконання службових обов’язків, після виходу на пенсію Лідії Семенівні було запропоновано посаду архіваріуса Ленінського районного суду м. Миколаєва, яку вона обіймала з 15 вересня 2008 року.

Загальний стаж роботи складає 49 років, стаж роботи на державній службі - понад 12 років.

Колеги, друзі, близькі назавжди запам’ятають її як високопрофесійного, досвідченого працівника, щедру і порядну людину з відкритою душею та щирим серцем…

Колектив суду висловлює глибокі співчуття сину Лідії Семенівни, а також її рідним та близьким…

Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити біль людини, яка втратила рідного або близького, неможливо висловити непоправне горе сина, котрий втратив найдорожчу людину на світі…

Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи…

Вічна пам’ять Лідії Семенівні…

Нет описания.