flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ленінський районний суд м. Миколаєва оголошує добір на зайняття вакантної посади - секретаря судового засідання

16 жовтня 2020, 09:49

Ленінський районний суд м. Миколаєва оголошує добір на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - секретаря судового засідання Ленінського районного суду м.Миколаєва шляхом проведення співбесіди та укладення контракту на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, до дня визначення переможця конкурсу. 

         Вимоги до кандидатів:

  • громадянство України;
  • вільне володіння державною мовою;
  • вища, не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра за напрямом “Правознавство” або “Правоохоронна діяльність”
  • уміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку, працювати з програмами Microsoft Office Word, Microsoft Office Excel. 

       Особа, яка виявила бажання взяти участь у доборі подає через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС документи, відповідно до Порядку призначення на посади державної служби на період карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.04.2020 № 290 протягом 7 календарних днів до 15-00 години 22.10.2020 року

 

       За додатковою інформацією звертатися за номером телефону  (0512) 53-30-61.