flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя-спікер - Дмитро Губницький головував у фінальному етапі обласного турніру з судових дебатів

12 березня 2019, 09:46

Вчора, 11 березня 2019 року, суддя-спікер Ленінського районного суду м. Миколаєва – Дмитро Губницький взяв участь в якості головуючого у фінальному етапі обласного турніру з судових дебатів.

Турнір був організований Головним територіальним управлінням юстиції у Миколаївській області спільно з Миколаївським відділенням Ліги студентів Асоціації правників України.

Фінальний етап обласного турніру з судових дебатів відбувся у приміщенні Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області.

Серед фіналістів були студенти Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова та Коледжу Миколаївського національного університету ім. В.О. Сухомлинського.

Головував в дебатах суддя-спікер - Дмитро Губницький, що створило для студентів атмосферу справжньої зали суду. Втім і вимоги до команд були як до справжніх учасників судового процесу – обґрунтувати позицію, ґрунтуючись на матеріалах справи, принципах та положеннях чинного законодавства України. 

За результатом судових дебатів перемогу в конкурсі здобула команда Коледжу МНУ ім. В.О. Сухомлинського «Форс-мажорки», відповідно 2 місце залишилося за командою НУК ім. адмірала Макарова «Ліговці».