flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У справі за обвинуваченням керівника апарату Центрального районного суду оголошено перерву через необхідність повторного авторозподілу справи

28 лютого 2019, 15:52

Сьогодні, 28 лютого 2019 року, у Ленінському районному суді м. Миколаєва мало відбутися судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням керівника апарату Центрального районного суду м. Миколаєва у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 190 КК України (заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство)) та ч. 4 ст. 27, ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 369 КК України (підбурювання потерпілої до замаху на надання неправомірної вигоди – службовій особі, яка займає відповідальне становище, за вчинення службовою особою в інтересах того, хто надає таку вигоду будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища).

Справу розглядає колегія суддів Ленінського районного суду м. Миколаєва, головуючий суддя – Васильченко Наталя Олександрівна.

До колегії судів, що розглядають справу, також входила суддя - Тихонова Наталя Станіславівна, яку 26 лютого 2019 року, рішенням Вищої Ради Правосуддя, відправлено у відставку, у зв’язку з поданням нею відповідної заяви.

У зв’язку з цим, у судовому засіданні оголошено перерву, для призначення проведення повторного автоматизованого розподілу судової справи.

Наступне судове засідання у справі призначено на 14.00 год 03.04.2019.