flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду завітали студенти коледжу Миколаївського Національного Університету імені В. О. Сухомлинського

20 лютого 2019, 11:49

День відкритих дверей для нашого суду - вже звичайне діло.

Проводимо такі заходи ми з метою ознайомлення наших гостей з роботою суду, для того аби підвищити загальний рівень правової культури населення та для того, щоб наші гості на власні очі побачили що ж відбувається в суді, як справи потрапляють до суду та суддів, як працюють судді та апарат суду.

На наше запрошення про співпрацю охоче відкликаються навчальні заходи міста і частіше за все, Дні відкритих дверей ми проводимо саме для студентів, адже студенти-правники – це майбутні працівники апарату суду, помічники суддів, судді, прокурори, адвокати.

Так і сьогодні, наш суд відкрив свої двері студентам 2 курсу коледжу Миколаївського Національного Університету імені В. О. Сухомлинського, які завітали до нас зі своїм викладачем – Половко Альоною Олегівною.

Зустріла наших гостей начальник відділу з питань організаційної роботи канцелярії суду – Бреженюк Ніна Сергіївна, яка провела для студентів екскурсію підрозділами суду і розповіла гостям про автоматизовану систему документообігу суду, реєстрацію, рух документів, що надходять до суду, порядок реєстрації справ різних категорій, порядок звернення до виконання судових рішень та ще багато цікавого про роботу суду.

Далі, студенти мали можливість поспілкуватися з суддею-спікером нашого суду – Дмитром Губницьким.

Цей захід дав можливість студентам дізнатися про організацію роботи у суді, на власні очі побачити, як працюють судді та апарат суду, а також поспілкуватися із суддею, отримати від нього величезний багаж практичних вмінь, а також порад стосовно ефективного використання законодавства.

Дуже вдячні викладачу  - Половко Альоні Олегівні за постійну співпрацю.

Сподіваємося на те, що захід був корисним для всіх його учасників і на те, що студенти, як і працівники нашого суду, отримали позитивні емоції та приємні враження.