flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чоловіка звинувачують у пограбуванні двох жінок: до суду надійшов обвинувальний акт

07 лютого 2019, 14:42

Сьогодні, 07 лютого 2019 року до Ленінського районного суду м. Миколаєва надійшов обвинувальний акт відносно чоловіка, якого обвинувачують у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України (відкритого викрадення чужого майна (грабежу), вчиненого повторно, поєднаного з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого).

За версією слідства, обвинувачений 02 листопада 2018 року о 21:50 знаходився на трамвайній зупинці «Космонавтів», навпроти будинку № 100 по вул. Космонавтів в м. Миколаєві, де побачив раніше незнайому йому потерпілу Ф., яка в руках тримала свій мобільний телефон. Обвинувачений штовхнув потерпілу у лівий бік тулуба, від чого остання впала на землю та вирвав у неї з рук телефон, заподіявши потерпілій матеріальні збитки потерпілій на суму 3 000 грн. Після цього, з місця скоєння кримінального правопорушення зник.

Крім того, 25 грудня 2018 року близько 20:00, обвинувачений знаходився на розі вул. Горохівської та пров. Селищного в м. Миколаєві, де побачив раніше не знайому йому потерпілу М., яка тримала в руках свій мобільний телефон. Обвинувачений наніс потерпілій декілька ударів по різним частинам тіла та шляхом ривку, заволодів її мобільним телефоном, заподіявши потерпілій матеріальні збитки на суму 2 999 грн. Після цього, з місця скоєння кримінального правопорушення зник.

Автоматизованою системою документообігу суду визначено головуючого суддю – Крутія Юрія Петровича.