flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом задоволено позов 17-річного хлопця про позбавлення батьківських прав власного батька, який свідомо ухиляється від виконання обов’язків стосовно нього

22 листопада 2018, 10:41

Рішенням судді Ленінського районного суду м. Миколаєва задоволено позовні вимоги 17-річного позивача про позбавлення батьківських прав відносно нього - власного батька. 

Суд встановив, що відповідач ухиляється від виконання своїх обов’язків відносно сина по вихованню та утриманню. В добровільному порядку відмовився сплачувати аліменти на його утримання, участі у його вихованні не бере, не цікавиться його життям та  інтересами, станом його здоров’я та не бажає спілкуватися з ним. 

Відповідач в судове засідання не з’явився. 

Оцінивши всі зібрані по справі докази, суд враховуючи інтереси дитини для забезпечення стабільних та гармонійних умов її життя, повного та всебічного розвитку, та зважаючи на те, що відповідач ухиляється від виконання своїх батьківських обов’язків по вихованню та утриманню дитини, прийшов до висновку, що позов підлягає задоволенню.

З інформацією щодо тексту судового рішення можноь ознайомитися за веб-адресою Єдиного державного реєстру судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua (справа № 489/3360/18). 

Зазначимо, що рішення суду ще не набрало законної сили.

 

прес-секретар суду