flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

7 років в’язниці отримав чоловік, який до смерті забив свою співмешканку

16 листопада 2018, 10:11

Ленінський районний суд м. Миколаєва визнав чоловіка винним в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої (ч. 2 ст. 121 КК України).

Суд встановив, що 2 вересня 2018 року о 19-00 чоловік знаходився за місцем свого фактичного проживання у квартирі своєї співмешканки, де будучи в стані алкогольного сп'яніння, на ґрунті раптово виниклого конфлікту та неприязних відносин до своєї співмешканки, з метою заподіяння останній тяжких тілесних ушкоджень, умисно наніс їй  множинні удари в область голови та грудної клітини, тим самим спричинив потерпілій тяжкі тілесні  ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової  травми, субдуральної гематоми, набряку речовини головного мозку, внаслідок чого потерпіла, від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці вчинення злочину.

В судовому засіданні чоловік повністю визнав свою провину та щиросердно розкаявся.

Розглянувши справу, суд визнав його винним у скоєнні кримінального правопорушення і призначив покарання у вигляді позбавлення волі на строк 7 років.

Крім того, чоловік сплатить потерпілій відшкодування витрат на поховання в сумі 25 000,00грн. та моральну шкоду у розмірі  30 000,00грн. 

Зазначимо, що вирок суду ще не набрав законної сили.

З інформацією щодо тексту вироку можно ознайомитися за веб-адресою Єдиного державного реєстру судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua (справа № 489/6581/18).

 

прес-секретар суду