flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбудулися збори та навчання працівників суду

08 жовтня 2018, 08:15

05 жовтня 2018 року відбулися збори працівників апарату Ленінського районного суду м. Миколаєва, ініційовані керівником апарату суду – Поліщук Іриною Олексіївною. На порядок денний зборів працівників були винесені такі питання:

  1. Обговорення змін до КП «Д3» № 3.22
  2. Проведення оцінювання державних службовців за період з 01.01.2018 по 01.10.2018
  3. Ознайомлення працівників з Рішенням Вищої ради правосуддя № 1200/0/15-18 від 19.04.2018 року « Про затвердження Порядку ведення Єдиного державного реєстру судових рішень»
  4. Ознайомлення працівників суду з листом Управління Служби безпеки України в Миколаївській області «Щодо посилення антитерористичної захищеності і безпеки функціонування судової гілки влади»
  5. Обрання кандидатур для нагородження заохочувальними відзнаками
  6. Різне.

Керівником апарату Ленінського районного суду м. Миколаєва Поліщук І.О., було доведено до відома присутніх працівників про зміни до КП «Д-3». Відповідно до даних змін, вхід до комп’ютерної програми буде здійснюватися через особистий електронний цифровий підпис. Нею було зазначено, що, у зв’язку із можливим подальшим підключенням Ленінського районного суду м. Миколаєва до модулю автоматизованого розподілу справ, роботу кожного працівника у програмі можна буде перевірити через програму.

Керівник апарату повідомила державним службовцям, що нею було видано Наказ № 15 од/к/18 від 01.10.2018, відповідно до якого в період з 08.10.2018 по 10.10.2018 буде проведено оцінювання результатів службової діяльності  державних службовців апарату Ленінського районного суду м. Миколаєва, які займають посади державної служби категорій «Б» і «В».

У рамках проведення зборів було обговорено питання щодо нового Порядку ведення Єдиного державного реєстру судових рішень, затвердженого Рішенням Вищої ради правосуддя.

Керівник апарату суду повідомила, що на адресу Ленінського районного суду м. Миколаєва надійшов лист від Управління Служби безпеки України в Миколаївській області № 64/10-5925 від 07.06.2018 «Щодо посилення антитерористичної захищеності і безпеки функціонування судової гілки влади». Зміст даного листа вбачає проведення додаткових інструктажів з працівниками апарату суду з питань антитерористичної діяльності, з метою попередження виникнення проявів терористичного характеру. Довела до відома працівників апарату суду їх дії у разі появи підозрілого предмету під час прийому поштової кореспонденції, пакунків та у разі виявлення підозрілих осіб, предметів в приміщенні суду.

Також, присутніми на зборах працівниками було обрано кандидатури для нагородження заохочувальними відзнаками до Дня працівників суду.

В ході зборів, керівником апарату було винесено на обговорення інші питання, що стосуються діяльності суду.

Підводячи підсумки, голова зборів було виділено питання щодо формування статистичних звітів. У рамках даного питання вона звернулася до секретарів суду цивільної канцелярії із настановленням перевіряти правильність заповнення обліково-статистичних карток судової справи секретарями судових засідань. Саме від їх чіткого контролю за правильністю та точністю заповнення карток судових справ залежить правильність подальшого формування піврічних та річних звітів.

 

прес-секретар суду