flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом позбавлено батьківських прав чоловіка, який свідомо ухилявся від виконання обов’язків стосовно власної дитини

05 жовтня 2018, 09:44

Рішенням судді Ленінського районного суду м. Миколаєва задоволено позовні вимоги громадянки Б. про позбавлення батьківських прав громадянина Б., відносно його доньки Адріани, 2013 року народження. 

Позивач звернулася до суду з позовом про позбавлення відповідача батьківських прав відносно його доньки Адріани, 2013 року народження, оскільки відповідач ухиляється від виконання своїх обов’язків по вихованню та утриманню дитини. 

Відповідач у судові засідання не з’являвся, правом на подання відзиву не скористався, тому суд провів розгляд справи за наявними матеріалами. 

Оцінивши всі зібрані по справі докази, врахувавши інтереси дитини для забезпечення стабільних та гармонійних умов її життя, повного та всебічного розвитку, та зважаючи на те, що відповідач ухиляється від виконання своїх батьківських обов’язків по вихованню та утриманню дитини, суд прийшов до висновку, що позов підлягає задоволенню.

З інформацією щодо тексту судового рішення можноь ознайомитися за веб-адресою Єдиного державного реєстру судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua (справа № 489/5051/17).

 

Зазначимо, що заочне рішення суду ще не набрало законної сили.

 

прес-секретар суду