flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась спільна нарада суддів, начальника Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області та представників державної виконавчої служби м. Миколаєва

22 серпня 2018, 12:18

22 серпня 2018 року о 10-00 в приміщенні Ленінського районного суду м. Миколаєва, відбулася спільна нарада суддів нашого суду: Тихонової Наталі Станіславівни та Коваленка Ігоря Володимировича з начальником Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області – Романом Івановичем Возняком та представниками державної виконавчої служби м. Миколаєва.

Нарада мала на меті налагодження роботи між Ленінським районним судом м. Миколаєва та Головним територіальним управлінням юстиції у Миколаївській області, формування практики та узгодження питань притягнення боржника до адміністративної відповідальності за несплату аліментів у вигляді суспільно корисних робіт та притягнення боржника до кримінальної відповідальності за злісне ухилення від адміністративного стягнення, а також обговорення інших новацій чинного законодавства.

прес-секретар суду