flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Аналіз загальнонаціонального та експертного соціологічного опитувань сприйняття та розуміння проблематики прав людини в українському суспільстві

13 липня 2017, 15:44

Голова Ради суддів України, Валентина Сімоненко про реформи:"Проблема в тому, що головною метою реформ було поставлено тільки питання довіри. Довіра – це й справді важливо, але вона не може складатися виключно із зовнішніх факторів. Критерієм довіри має бути результат.

Юриспруденція – це право, помножене на процедуру. А процедура є гарантією рівності можливостей у доведені своєї правоти Якщо порушується процедура, це означає, що на користь когось ця рівність була порушена. Тобто, усі процедури повинні бути дотримані. Ніхто не може сказати судді – зараз випусти, а завтра затримай.»

До вашої уваги аналіз сприйняття та розуміння проблематики прав людини в українському суспільстві назагал та серед окремих цільових груп (державні службовці, судді, поліцейські, вчителі, журналісти, правоохоронці) шляхом проведення загальнонаціонального та експертних соціологічних опитувань.