flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом взято під варту чоловіка - підозрюваного в умисному вбивстві жінки

01 січня 2023, 09:43

31 грудня 2022 року, Ленінським районним судом м. Миколаєва було обрано запобіжний захід відносно чоловіка, якого підозрюють в умисному вбивстві жінки (ч. 1 ст. 115 КК України).

За версією слідства, 29 грудня близько 20:00, підозрюваний А., 1999 р. н., перебуваючи у парку «Дубки», що знаходиться на розі вул. Троїцька та Новобузька, разом із потерпілою К. 1970 р.н., на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних стосунків, що пов’язані з відмовою останньої вступити із ним у статевий зв’язок, вирішив позбавити потерпілу життя, а саме наніс удар ногою в область ока та скроні потерпілої, яка в той момент лежала на землі, потім ще один удар ногою по тулубу жінки. У подальшому, побачивши, що жінка втратила свідомість, підозрюваний обмотав колготами шию останньої, після чого, здавлюючи руками шию, підвисив тіло жінки на дерево. Після чого з місця вчинення кримінального правопорушення зник. Смерть жінки наступила внаслідок механічної асфіксії в результаті здавлення органів шиї руками.

Розглянувши клопотання, суд застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 27 лютого 2023 включно.

Зазначимо, що ухвала слідчого судді не набрала законної сили.