flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація до відома учасників процесів та відвідувачів суду

06 грудня 2022, 07:57

Звертаємо увагу учасників судових проваджень та відвідувачів Ленінського районного суду м. Миколаєва на наступну інформацію.

На теперішній час на всій території України та, безпосередньо, у м. Миколаєві, Укренерго застосовує стабілізаційні та аварійно-відновлювальні відключення електроенергії.

Робота суду неможлива в умовах відсутності в приміщенні суду електропостачання.

Звертаємось з проханням до учасників судових проваджень та відвідувачів суду, планувати свої візити до приміщення суду згідно із графіком відключень електроенергії.

На теперішній час електропостачання до приміщення суду здійснюється з 12:00 до 16:00.

Такий графік може змінюватися Укренерго, тому слід бути уважними! Інформація щодо графіку відсутності електроенергії у суді буде надаватися на офіційному сайті суду, на сторінці суду в мережі Facebook та відповідні оголошення будуть розміщуватися безпосередньо у приміщенні суду.

Ленінський районний суд м. Миколаєва, звертається до громадян, які є учасниками судових проваджень, з проханням, за можливості, утримуватися від участі у судових засіданнях, скориставшись правом на письмовий розгляд справи.

Нагадуємо, що ознайомлення учасників процесу з матеріалами судової справи, можливо, якщо Ви є користувачем системи «Електронний суд» у особистому кабінеті. Також, шляхом надсилання сканкопій матеріалів судової справи на електронну адресу, зазначену у відповідній заяві.

Будь ласка! користуйтесь  правом подачі позовних заяв, заяв у справах та іншої кореспонденції, через електронну пошту: inbox@ln.mk.court.gov.ua або "Електронний суд", поштою, факсом або через дистанційні засоби зв’язку.