flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Ленінського районного суду м. Миколаєва разом із суддями Миколаївщини займаються волонтерською діяльностю

26 травня 2022, 10:23

В умовах збройної агресії російської федерації проти України Ленінський  районний суд міста Миколаєва продовжує здійснювати правосуддя, з урахуванням особливого режиму роботи, в межах своєї юрисдикції відповідно до Конституції України та діючого законодавства України.
На час введеного воєнного стану суд працює в штатному режимі.

Окрім цього, судді нашого суду разом із суддями Миколаївщини та разом із народом України намагаються вносити гідний внесок на підтримку захисників Вітчизни.

Так, крім добровільних відрахувань із суддівської винагороди на допомогу Збройним Силам України, серед суддів з початком війни розпочався волонтерський рух.

Судді усіх судів та інстанцій нашої області неодноразово й систематично допомагають загонам територіальної оборони та регулярним частинам нашої визвольної армії. Це є особливо прикметним викликом колаборантам і рашистській наволочі. Які впімали облизня з «бліцкригом» міста – героя Миколаєва.

Одним з прикладів волонтерської діяльності є ініціатива судді-спікера Ленінського районного суду м. Миколаєва Дмитра Губницького, яку було підтримано суддями нашого суду, а також суддями Заводського, Первомайського, Снігурівського (який наразі під окупацією), Новобузького, Братського, Миколаївського, Арбузинського і Жовтневого районних судів обласного центра та області, зі збору коштів, які було передано на закупівлю матеріалів для виготовлення волонтерами маскувальних сіток та на допомогу діяльності армійських підрозділів, які забезпечують гуманітарною допомогою наших співвітчизників, що й досі залишаються у районі бойових дій.

Слава Україні!

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.